Volledig scherm
Schoenenwinkel Shoe Shoe in Oss sluit de deuren binnenkort. © Paul Driessen/BD

Bloks stoot schoenenzaak Shoe Shoe af in Oss

OSS - Schoenenwinkel Shoe Shoe in Oss stopt. Ondernemer Jeroen Bloks stort zich volledig op zijn andere (kleding)zaak in Oss: Partner. De komende vijf weken verkoopt Bloks Shoe Shoe leeg. Daarna gaat de luifel van het huurpand dicht.

Bloks is een bekend gezicht in de Osse modewereld. Sinds 1994 bouwde hij een imperiumpje op met zijn toenmalige compagnon Jason Unglaub.

In 2012 gingen de heren ieder hun eigen weg en ontfermde Bloks zich over Shoe Shoe en Partner. Met die laatste kledingwinkel gaat hij door, nog meer vastberaden om exclusieve kleding naar Oss te halen. De redenen om Shoe Shoe af te stoten: de schoenenmarkt die 'versneakert' dankzij merken als Nike en Adidas, en de hoeveelheid tijd die het kostte om twee winkels te runnen.

  1. Megense harmonie viert gouden jubileum met muziekweekend

    Megense harmonie viert gouden jubileum met muziekweekend

    MEGEN - Harmonie Per Ardua Ad Astra uit Megen viert haar vijftigjarig bestaan met een muzikaal jubileumweekend. Vrijdagavond combineert de harmonie haar optreden met de bands Out of Stock en Dif'friends, beide eveneens uit Megen. Door die samenwerking ontstaat een promsconcert onder het motto Brass meets Band. Zondag treedt de slagwerkgroep van de harmonie op. Ze krijgen daarbij ondersteuning van diverse slagwerkgroepen uit de omgeving.

Oss, Uden e.o.