Volledig scherm
© Thinkstock

Boekpresentatie ‘Ik, Frederic Brandnetel’ bij Derijks in Oss

OSS - Rolf van der Leest, Mark Doornaert en Catharina Bettens houden zondag 27 november een boekpresentatie van ‘Ik, Frederic Brandnetel’ bij Derijks in Oss.

Deze fictieve biografie is het verhaal van een gelouterd en intellectueel denker, die in de herfst van zijn leven toegeeft aan zorgwekkende eet- en drinkgewoontes. ‘Ik, Frederic Brandnetel’ is het eerste literaire roman van schrijversduo Van der Leest en Doornaert.

De boekpresentatie is zondag 27 november tussen 15.00 en 16.00 uur aan de Walstraat 8 in Oss. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis.

  1. Megense harmonie viert gouden jubileum met muziekweekend

    Megense harmonie viert gouden jubileum met muziekweekend

    MEGEN - Harmonie Per Ardua Ad Astra uit Megen viert haar vijftigjarig bestaan met een muzikaal jubileumweekend. Vrijdagavond combineert de harmonie haar optreden met de bands Out of Stock en Dif'friends, beide eveneens uit Megen. Door die samenwerking ontstaat een promsconcert onder het motto Brass meets Band. Zondag treedt de slagwerkgroep van de harmonie op. Ze krijgen daarbij ondersteuning van diverse slagwerkgroepen uit de omgeving.

Oss, Uden e.o.