Volledig scherm
De brandweerkazerne op bedrijventerrein De Kolk in Ravenstein. © Google Streetview

Bouwplan op plek brandweerkazerne Ravenstein nog niet presentabel

RAVENSTEIN - De inwoners van Ravenstein kunnen zich op dinsdag 6 september nog niet buigen over de woningbouwplannen op de plek van de brandweerkazerne op bedrijventerrein De Kolk. De gemeente acht de plannen nog niet rijp voor presentatie en heeft De Kolk van de agenda gehaald voor de geplande bewonersbijeenkomst in Het Hooghuis.

Tijdens deze bijeenkomst (aanvang 20.00 uur) mogen de inwoners van Ravenstein nog wel meepraten over een aantal andere onderwerpen die voortkomen uit de Voorzieningenkaart van het stadje. Het gaat met name om de oprichting van een Sportraad voor Ravenstein en de voorgenomen fusie van VV Ravenstein en SDDL, maar ook om de herbestemming van het oude Raadhuis en de toekomst van het Vlakglasmuseum.

  1. Tovenaars en feeën uit Demen bevolken de Herpense bossen tijdens vakantiekamp

    Tovenaars en feeën uit Demen bevolken de Herpense bossen tijdens vakantiekamp

    HERPEN - Op het deel van de Herpense bossen net voorbij de zandvlakte is Kendra Percamentus, eenechte fee die helaas alle toverkunsten nog niet onder de knie heeft, voor drie dagen neergestreken. Daar ontmoet zij de 35 kinderen in de onderbouwleeftijd uit de dorpen Over de Dam, te weten Neerlangel, Deursen, Demen Dieden en Dennenburg, aangevuld met 15 kinderen uit Haren, die er hun vakantiekamp hebben opgeslagen.

Oss, Uden e.o.