Volledig scherm

BrabantWonen gooit in Oss 600 huurwoningen in de verkoop

OSS - Woningcorporatie BrabantWonen, eigenaar van 15.000 woningen, biedt huurders van zo'n 1500 woningen de kans het huis te kopen. Het gaat om 900 woningen in Den Bosch en 600 huizen in Oss.

De 600 woningen die BrabantWonen in Oss in de verkoop doet, staan onder meer in de wijken Ruwaard, Ussen, Schadewijk, Krinkelhoek en Oss-Zuid.

Huurders krijgen binnenkort een brief met het aanbod om de woning te kopen. Als zij geïnteresseerd zijn, krijgen ze van BrabantWonen meer informatie over wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een huis.

Volgens BrabantWonen-directeur Henk Roozendaal gaat het om huizen in het goedkope en middensegment, in prijs variërend van 120.00 tot 180.000 euro. "Incidenteel zal het bedrag boven de twee ton uitkomen. Al deze woningen zijn schoon, heel en veilig."

  1. Picknickkleedjes gewenst bij tweede editie van Zoutkoorts in Bergs Hoessenbosch

    Pick­nick­kleed­jes gewenst bij tweede editie van Zoutkoorts in Bergs Hoessenbosch

    BERGHEM - Familiefestival Zoutkoorts mocht zich vorig jaar zo'n beetje kronen tot het 'Oerol van het Hoessenbosch'. Bij gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de band Zout vergastten de muzikanten het rijkelijk opgekomen publiek in het Berghemse openluchttheater op een mix van live optredens van bandjes, theater- en dansvoorstellingen en workshops. Er was zelfs een 'delicatessenpleintje' waar de festivalbezoeker kon genieten van 'good food', wijn een bier. ,,Dit bieden we komende zondag, bij de tweede editie, wéér", laten de mannen van Zout weten. ,,Ook besteden we aandacht aan poëzie: met een zeepkistpodium waarop dichters mogen voordragen uit eigen werk."

Oss, Uden e.o.