Volledig scherm
Renke en Daisy vieren op ludieke wijze de mogelijkheid voor buitenschoolse opvang © A Steenbekkers

Buitenschoolse opvang bij Henhaan feestelijk gevierd

MAREN-KESSEL - In Maren-Kessel is de afgelopen periode hard gewerkt aan de voorbereidingen om weer buitenschoolse opvang te bieden bij kinderdagverblijf Henhaan. 

Volledig scherm
De kinderen van de dagopvang toasten gezamenlijk op de kinderen van de buitenschoolse opvang © A Steenbekkers

Deze mogelijkheid is vanaf maandagmiddag een feit en feestelijk gevierd door de kinderen. 

Eigenaresse Renske van Lent en medewerkster Daisy van der Schoot knipten samen met de kinderen het zelfgemaakte lint met ballonnen door. Zo worden de kinderen die momenteel gebruik zullen maken van de buitenschoolse opvang in Maren-Kessel niet te ongedurig en kunnen ze na de kinderchampagne met appelgebak snel rondkijken en spelen. De nieuwe extra uitdagende speelruimte is een streling voor het oog. Daarnaast ravotten ze lekker buiten in het zonnetje op het dakterras die de locatie rijk is. 

Kinderopvang Henhaan is sinds 2010 gevestigd aan de Kerkhofstraat en biedt dagelijks plaats voor 16 kinderen. Op dit moment is er geen wachtlijst.

  1. Herpen probeert te genieten van 'karige kermis'

    Herpen probeert te genieten van 'karige kermis'

    HERPEN - Een 'karige kermis': zo typeert William Peters van café-zaal Thekes-uitbater de plek van vertier en vermaak in het dorpscentrum van Herpen. Door omstandigheden kreeg het dorp, waar kermis toch een van de hoogtepunten van het jaar is, niet de door de gemeente Oss toegezegde Autoscooter, Poliep en schiettent. ,,Zelfs de draaimolen kwam niet opdagen. Op het laatst zegden de ondernemers af. De een was ziek, de ander kende problemen met zijn materiaal. Tja, kennelijk is Herpen de dupe van een relletje in de kermiswereld."

Oss, Uden e.o.