Volledig scherm

Come Out and Play wil geen nieuwe Muze Misse worden

OSS - Komende zaterdag maakt het nieuwe muziekfestival Come Out and Play haar debuut in het Jan Cunen Park. Het gratis festival richt zich op Oss talent en wil intiem en relaxed blijven.

Het grote Muze Misse in Oss begon zeven jaar geleden ook als gratis festival in het museumpark. Dit jaar hebben zij een indrukwekkende line-up met namen als Racoon en Gers Pardoel.

Zo groot wil Come Out and Play niet worden, zegt Marjolein Kooijman van de Groene Engel. "Een relaxt festival met lokale bands heeft Oss nog niet. Het park is een prachtige locatie voor een klein festival. Mensen moeten lekker komen genieten van de muziek en het eten en drinken.¨

Come Out and Play begint zaterdag om 14.30 uur. Op het programma staan o.a. The Sidekicks, Robin Borneman en The 101's.

  1. Polderkroeg D'n Dort viert 150 jaar met bier 'uit het fleske'

    Polderkroeg D'n Dort viert 150 jaar met bier 'uit het fleske'

    BERGHEM - Vele honderden cafégasten gaven zaterdagmiddag acte de présence bij de festiviteiten rond het 150-jarig bestaan van café D'n Dort, op de grens van Berghem en Haren. In de grote tent, zowat naast de 'wittering', en in het eendaagse Dort Museum ín deze karakteristieke polderkroeg was er tijd en ruimte voor 'goeie buurt' en weerzien met oude bekenden. En dat alles hoofdzakelijk onder het genot van bier: volgens traditie 'uit het fleske'.

Oss, Uden e.o.