Volledig scherm
TBL Het Hooghuis in Oss. © Google Streetview

Conciërge Het Hooghuis TBL in Oss bezig met laatste weken op school

OSS/HEESCH - Uit de boxen klinkt radio 5. Wim van Griensven uit Heesch is ondertussen druk aan het kopiëren. De conciërge van Het Hooghuis TBL uit Heesch is bezig met zijn laatste weken. Hij is 65 en dus gaat hij met pensioen.

„Ik had nog best langer willen doorgaan, maar je moet ook weer plaatsmaken voor nieuwe mensen”, aldus Van Griensven.

De helft van de tijd is Van Griensven bezig met kopiëren, bijvoorbeeld van proefwerken. Dat gebeurt in de ‘reproruimte’ in het oude gedeelte van de Osse school. „Leerlingen hebben het over ‘het kopieerhok’ maar ik heb het liever over reproruimte. Een hond, die stop je in een hok.”

  1. Herpen probeert te genieten van 'karige kermis'

    Herpen probeert te genieten van 'karige kermis'

    HERPEN - Een 'karige kermis': zo typeert William Peters van café-zaal Thekes-uitbater de plek van vertier en vermaak in het dorpscentrum van Herpen. Door omstandigheden kreeg het dorp, waar kermis toch een van de hoogtepunten van het jaar is, niet de door de gemeente Oss toegezegde Autoscooter, Poliep en schiettent. ,,Zelfs de draaimolen kwam niet opdagen. Op het laatst zegden de ondernemers af. De een was ziek, de ander kende problemen met zijn materiaal. Tja, kennelijk is Herpen de dupe van een relletje in de kermiswereld."

Oss, Uden e.o.