Volledig scherm
Hotel De Naaldhof in Oss. © Peter van Erp

De Naaldhof in Oss breidt in 2017 op drie fronten uit

OSS - Hotel De Naaldhof ziet in de opening van Hotel Fitland in Oss geen aanleiding om pas op de plaats te maken. In 2017 wordt het aantal hotelkamers verder uitgebreid, zowel aan de Docfalaan in Oss als bij Hotel Berghem. Ook wordt de kersverse Poolse supermarkt bij De Naaldhof nu alweer uitgebreid.

Het hotel aan de Docfalaan wordt gerenoveerd, waarbij op de belangrijkste vleugel een extra bouwlaag komt. Er komen twee penthouses en vier studio's op de tweede verdieping. De extra kamers worden ingericht met een keukenblok, was- en droogmachine en aparte slaapkamer.

Volgens Vink is er op de zakelijke markt vraag naar kamers met meer voorzieningen en comfort voor langer verblijf. In totaal komen er aan de Docfalaan tien kamers bij de tachtig die er al waren.

Berghem
Achter Hotel Berghem komt een aanbouw voor kleedkamers en sanitair voor sporters die gebruik maken van het kunstgrasveld bij het hotel. Op deze ruimtes komen twee nieuwe studio's. Hotel Berghem groeit daarmee naar 42 kamers.

  1. Herpen probeert te genieten van 'karige kermis'

    Herpen probeert te genieten van 'karige kermis'

    HERPEN - Een 'karige kermis': zo typeert William Peters van café-zaal Thekes-uitbater de plek van vertier en vermaak in het dorpscentrum van Herpen. Door omstandigheden kreeg het dorp, waar kermis toch een van de hoogtepunten van het jaar is, niet de door de gemeente Oss toegezegde Autoscooter, Poliep en schiettent. ,,Zelfs de draaimolen kwam niet opdagen. Op het laatst zegden de ondernemers af. De een was ziek, de ander kende problemen met zijn materiaal. Tja, kennelijk is Herpen de dupe van een relletje in de kermiswereld."

Oss, Uden e.o.