Volledig scherm
Een foto uit de expositie ‘Een kijk op de vele gezichten die Oss rijk is’. © Antoon Ariëns

De schoonheid van Osse kerkdorpen gevangen in beeld

RAVENSTEIN - In het Raadhuis in Ravenstein is tot en met 8 januari de foto-expositie ‘Een kijk op de vele gezichten die Oss rijk is’ te zien. Focoss-leden stelden die samen.

Antoon Ariëns uit Oss is een van de leden. Hij geniet elke dag weer van zijn hobby. „Ik heb een mooie spiegelreflexcamera, maar die heb ik niet altijd bij me. Die wil je niet kwijtraken. Ik heb wel altijd een klein cameraatje bij me. Als het moment zich voordoet, moet je het beeld kunnen vangen. De foto van de sluizen in Lith wilde ik eigenlijk al heel lang maken. Ik heb in Maren-Kessel gewoond en kwam er vaak langs. Nu was ik verderop foto's wezen maken."

De expositie over de kerkdorpen rond Oss is nog tot en met zondag 8 januari elk weekend in het Raadhuis in Ravenstein te zien. Het raadhuis aan de Sint Luciastraat 2 is geopend op zaterdag en zondag van 12 tot 16.00 uur. De club, die dit jaar 54 jaar bestaat, telt 45 amateurfotografen die wekelijk bij elkaar komen om foto’s te bespreken.

Volledig scherm
  1. Vermakelijk voetbalduel als benefietwedstrijd voor hospice De Oase

    Vermakelijk voetbalduel als be­ne­fiet­wed­strijd voor hospice De Oase

    OSS - Naar schatting tussen de vier- en vijfhonderd voetballiefhebbers én andere belangstellenden die hospice De Oase in Oss een warm hart toedragen, zagen zaterdagavond op sportpark De Rusheuvel een vermakelijk voetbalduel als benefietwedstrijd tussen de 'Prominenten' en hoofdklasser OSS'20. De (voorlopige) opbrengst die zondag in de loop van de dag bekend gemaakt wordt, is bestemd voor de inrichting, de aankleding van de tuin en communicatiemiddelen voor De Oase.

Oss, Uden e.o.