Volledig scherm
De Gouden Oogappel © BD

Dennis van Rooij krijgt Gouden Oogappel van gemeente Oss

BERGHEM - Dennis van Rooij heeft zaterdagmiddag 5 november een Gouden Oogappel ontvangen van de gemeente Oss.

Hij kreeg de onderscheiding vanwege zijn vrijwilligerswerk bij voetbalvereniging Berghem Sport, waar hij trainer is. Ook is hij hoofd van de jeugdopleidingen van de vereniging. Daarnaast is hij vrijwilliger bij de carnavalsoptocht in Berghem. Hij is onder meer verantwoordelijk voor de veiligheid tijdens de optocht. Sinds kort is Van Rooij ook actief bij Stichting Berghem Events. Daar heeft hij dit jaar meegeholpen met de organisatie van het Hoessenbosch Festival.

Taart
De onderscheiding is een gouden speld in de vorm van een appel, uitgevoerd in geel- en witgoud. Linksboven is de vorm van een oog uitgesneden met daarin een 0.03 karaat witte diamant. De uitreiking van de Oogappel gaat vergezeld van een oorkonde, een cheque van € 250 en feestelijke taart.

  1. Picknickkleedjes gewenst bij tweede editie van Zoutkoorts in Bergs Hoessenbosch

    Pick­nick­kleed­jes gewenst bij tweede editie van Zoutkoorts in Bergs Hoessenbosch

    BERGHEM - Familiefestival Zoutkoorts mocht zich vorig jaar zo'n beetje kronen tot het 'Oerol van het Hoessenbosch'. Bij gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de band Zout vergastten de muzikanten het rijkelijk opgekomen publiek in het Berghemse openluchttheater op een mix van live optredens van bandjes, theater- en dansvoorstellingen en workshops. Er was zelfs een 'delicatessenpleintje' waar de festivalbezoeker kon genieten van 'good food', wijn een bier. ,,Dit bieden we komende zondag, bij de tweede editie, wéér", laten de mannen van Zout weten. ,,Ook besteden we aandacht aan poëzie: met een zeepkistpodium waarop dichters mogen voordragen uit eigen werk."

Oss, Uden e.o.