Volledig scherm
© SXC

Diner in Oss voor goede doel 'PLUIM'

OSS - Bij ROC de Leijgraaf in Oss is op dinsdag 1 november een viergangendiner, bedoeld voor het project PLUIM.

Het diner wordt verzorgd door de horeca-opleiding in Oss aan de Euterpelaan 100. Met het diner steunen eters het project PLUIM. Dit project is bedoeld voor basisschoolkinderen die als mantelzorger te veel verantwoordelijkheid krijgen en hierdoor stilstaan in hun ontwikkeling. Met het project worden deze kinderen op verschillende manieren geholpen.

Deelname aan het diner kost 50 euro en er is plaats voor 55 gasten. Meer informatie is te verkrijgen door te mailen naar de organisatie.

  1. Picknickkleedjes gewenst bij tweede editie van Zoutkoorts in Bergs Hoessenbosch

    Pick­nick­kleed­jes gewenst bij tweede editie van Zoutkoorts in Bergs Hoessenbosch

    BERGHEM - Familiefestival Zoutkoorts mocht zich vorig jaar zo'n beetje kronen tot het 'Oerol van het Hoessenbosch'. Bij gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de band Zout vergastten de muzikanten het rijkelijk opgekomen publiek in het Berghemse openluchttheater op een mix van live optredens van bandjes, theater- en dansvoorstellingen en workshops. Er was zelfs een 'delicatessenpleintje' waar de festivalbezoeker kon genieten van 'good food', wijn een bier. ,,Dit bieden we komende zondag, bij de tweede editie, wéér", laten de mannen van Zout weten. ,,Ook besteden we aandacht aan poëzie: met een zeepkistpodium waarop dichters mogen voordragen uit eigen werk."

Oss, Uden e.o.