Volledig scherm
Raaffestein © Archief van Raaffestein

Doek valt voor festival Raaffestein

RAVENSTEIN - Het festival Raaffestein in Ravenstein houdt op te bestaan. De organisatie voorziet een groot financieel risico en vindt het daarom niet verantwoord nog een editie op poten te zetten.

Op de eigen website schrijft de organisatie zondag dat van januari tot september geprobeerd is een stevig fundament onder het festival te leggen. Dat is niet gelukt. Vorige week is daarom besloten er definitief de stekker uit te trekken. 'Wat overblijft zijn prachtige foto’s, mooie muzikale herinneringen en fijne vriendschappen.'

Raaffesstein werd sinsd 2011 vijf keer gehouden in de uiterwaarden bij Ravenstein. Afgelopen jaar ging het festival ook al niet door.

  1. Vermakelijk voetbalduel als benefietwedstrijd voor hospice De Oase

    Vermakelijk voetbalduel als be­ne­fiet­wed­strijd voor hospice De Oase

    OSS - Naar schatting tussen de vier- en vijfhonderd voetballiefhebbers én andere belangstellenden die hospice De Oase in Oss een warm hart toedragen, zagen zaterdagavond op sportpark De Rusheuvel een vermakelijk voetbalduel als benefietwedstrijd tussen de 'Prominenten' en hoofdklasser OSS'20. De (voorlopige) opbrengst die zondag in de loop van de dag bekend gemaakt wordt, is bestemd voor de inrichting, de aankleding van de tuin en communicatiemiddelen voor De Oase.

Oss, Uden e.o.