Volledig scherm
© Thinkstock

Dorpjes rond Ravenstein krijgen vanaf 1 januari 2017 nieuwe postcode

RAVENSTEIN/HERPEN – Inwoners van de dorpen Overlangel, Neerloon, Huisseling, Keent, Demen, Dieden, Neerlangel en Deursen-Dennenburg krijgen vanaf 1 januari 2017 een nieuwe postcode. De gemeente Oss wil bewoners hierover informeren tijdens een inloopavond op donderdag 27 oktober.

De kernen Overlangel, Neerloon, Huisseling, Keent, Demen, Dieden, Neerlangel en Deursen-Dennenburg zijn officieel niet als woonplaats geregistreerd en hebben geen eigen postcode. Dat leidt soms tot problemen met bijvoorbeeld een navigatiesysteem of bezoekers die ter plekke het juiste adres niet kunnen vinden. Het sorteren en bezorgen van de post blijft lastig.

De gemeente is daarom gaan onderhandelen met PostNL over de mogelijkheid om de dorpjes rond Ravenstein een eigen postcode te geven. Dat gaat nu officieel gebeuren.

  1. Picknickkleedjes gewenst bij tweede editie van Zoutkoorts in Bergs Hoessenbosch

    Pick­nick­kleed­jes gewenst bij tweede editie van Zoutkoorts in Bergs Hoessenbosch

    BERGHEM - Familiefestival Zoutkoorts mocht zich vorig jaar zo'n beetje kronen tot het 'Oerol van het Hoessenbosch'. Bij gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de band Zout vergastten de muzikanten het rijkelijk opgekomen publiek in het Berghemse openluchttheater op een mix van live optredens van bandjes, theater- en dansvoorstellingen en workshops. Er was zelfs een 'delicatessenpleintje' waar de festivalbezoeker kon genieten van 'good food', wijn een bier. ,,Dit bieden we komende zondag, bij de tweede editie, wéér", laten de mannen van Zout weten. ,,Ook besteden we aandacht aan poëzie: met een zeepkistpodium waarop dichters mogen voordragen uit eigen werk."

Oss, Uden e.o.