Volledig scherm

FC Oss ‘zegent’ de luxe skyboxen in met winst op het kunstgras

OSS – Zes van de tien skyboxen kennen inmiddels een huurder, op twee andere namen bedrijven al een optie waarvan een gegadigde zelfs van twee één grote ontvangstruimte wil maken. Dat was vrijdag de stand van zaken, zoals algemeen directeur Peter Bijvelds die tijdens een feestelijke rondleiding schetste. De spelers op het veld ‘zegenden’ de skyboxen in met een 4-2 zege op Jong FC Utrecht.

Dat de inrichting een geheel persoonlijk tintje mag krijgen, was duidelijk te zien. In de skybox van voormalig jachtmagnaat Frans Heesen prijkte de ‘Lady Petra’ groots op de wand, bij de jongens van het kunstgras (J & E) viel vooral de grote vlag van TOP Oss op. ,,Dat is ons volgende project: die naam weer op de shirts”, verzekert mede-eigenaar van J & E, Ed Korstanje. Het Osse bedrijf Becoss gaat de eigen skybox dagelijks gebruiken als kantoor.

Volledig scherm
  1. Megense harmonie viert gouden jubileum met muziekweekend

    Megense harmonie viert gouden jubileum met muziekweekend

    MEGEN - Harmonie Per Ardua Ad Astra uit Megen viert haar vijftigjarig bestaan met een muzikaal jubileumweekend. Vrijdagavond combineert de harmonie haar optreden met de bands Out of Stock en Dif'friends, beide eveneens uit Megen. Door die samenwerking ontstaat een promsconcert onder het motto Brass meets Band. Zondag treedt de slagwerkgroep van de harmonie op. Ze krijgen daarbij ondersteuning van diverse slagwerkgroepen uit de omgeving.

Oss, Uden e.o.