Volledig scherm
Critical Crossings © Joop van Rossem

Flower Powertijd herleeft in Berghem

BERGHEM - Een kleine 200 muziekliefhebbers dompelden zich zaterdag onder in de muziek van de zestiger en zeventiger jaren. In Openluchttheater Hoessenbosch in Berghem vond het Love Peace @ Hoessenbosch-festival plaats met een dikke knipoog naar Woodstock.

The Dead Hippies, Critical Crossings, Gifter en The Woodstock Tribute Band hadden geen enkele moeite om het publiek enthousiast te krijgen. De bedoeling van de organisatie is om ieder jaar een ander muzikaal thema te kiezen. De eerste editie kan als geslaagd de geschiedenisboeken in.

Volledig scherm
Gifter © Joop van Rossem
Volledig scherm
Woodstock Tribute Band © Joop van Rossem
  1. Herpen probeert te genieten van 'karige kermis'

    Herpen probeert te genieten van 'karige kermis'

    HERPEN - Een 'karige kermis': zo typeert William Peters van café-zaal Thekes-uitbater de plek van vertier en vermaak in het dorpscentrum van Herpen. Door omstandigheden kreeg het dorp, waar kermis toch een van de hoogtepunten van het jaar is, niet de door de gemeente Oss toegezegde Autoscooter, Poliep en schiettent. ,,Zelfs de draaimolen kwam niet opdagen. Op het laatst zegden de ondernemers af. De een was ziek, de ander kende problemen met zijn materiaal. Tja, kennelijk is Herpen de dupe van een relletje in de kermiswereld."

Oss, Uden e.o.