Volledig scherm
© DG

Garage -en Indie bandavond in Oss

OSS - Gitaarbands Lookapony, The Super Soakers en White Elephant staan op vrijdag 25 november in de Groene Engel in Oss.

De bands maken voornamelijk indierock en garagerock. Lookapony lanceerde onlangs een debuutalbum, The Super Soakers hebben een nieuwe single en White Elephant debuteerde op muziekfestival Come Out & Play dit jaar.

De garagerockavond op vrijdag 25 november in de Groene Engel aan de Kruisstraat 15 in Oss begint om 21.00 uur. Entree voor de avond kost tien euro.

  1. Herpen probeert te genieten van 'karige kermis'

    Herpen probeert te genieten van 'karige kermis'

    HERPEN - Een 'karige kermis': zo typeert William Peters van café-zaal Thekes-uitbater de plek van vertier en vermaak in het dorpscentrum van Herpen. Door omstandigheden kreeg het dorp, waar kermis toch een van de hoogtepunten van het jaar is, niet de door de gemeente Oss toegezegde Autoscooter, Poliep en schiettent. ,,Zelfs de draaimolen kwam niet opdagen. Op het laatst zegden de ondernemers af. De een was ziek, de ander kende problemen met zijn materiaal. Tja, kennelijk is Herpen de dupe van een relletje in de kermiswereld."

Oss, Uden e.o.