Volledig scherm
Tom van Leeuwen schoffelt de tuin nog een beetje bij. © Rachelle Suppers/BD

Gastenverblijf Herpen: ‘Gasten noemen het een paradijsje’

HERPEN - Met een tuin á la de Tuin der Lusten van Jeroen Bosch trekt de bed and breakfast van Tom en Thea van Leeuwen uit Herpen gasten aan die op zoek zijn naar rust. En bovendien: Herpen is hartstikke centraal. Althans, in de ogen van de buitenlandse toerist.

‘Het Voorhuis’ ligt aan de Erfdijk in Herpen en is sinds vijf jaar een bed and breakfast. „Dit geeft toch net iets meer jus aan het leven”, verwoord Tom het houden van een bed and breakfast. „Gasten zijn vaak verrast door de sfeer die hier hangt, noemen het een ‘paradijsje’. Vooral kinderen vinden het geweldig. Er zijn paardjes, er is een trampoline en er is veel vrijheid.”

  1. Megense harmonie viert gouden jubileum met muziekweekend

    Megense harmonie viert gouden jubileum met muziekweekend

    MEGEN - Harmonie Per Ardua Ad Astra uit Megen viert haar vijftigjarig bestaan met een muzikaal jubileumweekend. Vrijdagavond combineert de harmonie haar optreden met de bands Out of Stock en Dif'friends, beide eveneens uit Megen. Door die samenwerking ontstaat een promsconcert onder het motto Brass meets Band. Zondag treedt de slagwerkgroep van de harmonie op. Ze krijgen daarbij ondersteuning van diverse slagwerkgroepen uit de omgeving.

Oss, Uden e.o.