Volledig scherm
Impressie van het laatste uur Sungrooves in Ravenstein door de ogen van fotograaf Theo Audenaerd. © Theo Audenaerd

Gebrek aan 'Sun' kan sfeer Sungrooves Ravenstein niet verpesten

RAVENSTEIN - In het stadspark van Ravenstein was het zaterdagavond weer tijd voor het jaarlijkse muziekfestijn Sungrooves. In plaats van zon werden de bezoekers met enige regelmaat getrakteerd op regen. Het kon de stemming niet bederven, zo blijkt uit de foto's van Theo Audenaerd die het laatste uur van het festival op de gevoelige plaat vastlegde.

Sungrooves was begin dit jaar een van de organisaties die getroffen werd door een brand op de voormalige gemeentewerf van Ravenstein. Vrijwel alle spullen die voor de aankleding van het festival werden gebruikt gingen in vlammen op. Zaterdag bleek daar weinig van te merken. Zo'n duizend bezoekers beleefden een mooie avond.

  1. Herpen probeert te genieten van 'karige kermis'

    Herpen probeert te genieten van 'karige kermis'

    HERPEN - Een 'karige kermis': zo typeert William Peters van café-zaal Thekes-uitbater de plek van vertier en vermaak in het dorpscentrum van Herpen. Door omstandigheden kreeg het dorp, waar kermis toch een van de hoogtepunten van het jaar is, niet de door de gemeente Oss toegezegde Autoscooter, Poliep en schiettent. ,,Zelfs de draaimolen kwam niet opdagen. Op het laatst zegden de ondernemers af. De een was ziek, de ander kende problemen met zijn materiaal. Tja, kennelijk is Herpen de dupe van een relletje in de kermiswereld."

Oss, Uden e.o.