Volledig scherm
Archieffoto © Thinkstock

Geffenseplascross door A.V. Oss'78

OSS - Atletiekvereniging Oss'78 houdt de Geffenseplascross op zondag 20 november. Voor deze wedstrijd restaurant De Geffense Plas aan het Gielekespad 10 in Oss de gastlocatie.

Naast de gebruikelijke afstanden van vijf en tien kilometer, is er ook voor de jongere crossfanaten een wedstrijd over verschillende afstanden. Inschrijven voor de Geffenseplascross kan tot een kwartier voor aanvang van de wedstrijd in het restaurant. Vooraf inschrijven is dus niet nodig.

Kosten voor deelname bedragen 5,00 euro voor senioren en junioren A. De jeugdige crossers betalen 3,00 euro. De uitslagen, het tussenklassement en alle overige informatie over de A.V. Oss ’78 Crosscompetitie, wordt gepubliceerd op de site van A.V. Oss'78.

  1. Herpen probeert te genieten van 'karige kermis'

    Herpen probeert te genieten van 'karige kermis'

    HERPEN - Een 'karige kermis': zo typeert William Peters van café-zaal Thekes-uitbater de plek van vertier en vermaak in het dorpscentrum van Herpen. Door omstandigheden kreeg het dorp, waar kermis toch een van de hoogtepunten van het jaar is, niet de door de gemeente Oss toegezegde Autoscooter, Poliep en schiettent. ,,Zelfs de draaimolen kwam niet opdagen. Op het laatst zegden de ondernemers af. De een was ziek, de ander kende problemen met zijn materiaal. Tja, kennelijk is Herpen de dupe van een relletje in de kermiswereld."

Oss, Uden e.o.