Volledig scherm
© Thinkstock

Geluksprofessor Patrick van Hees bij Boekhandel Derijks in Oss

OSS - Geluksprofessor Patrick van Hees is donderdag 10 november te gast bij Boekhandel Derijks in Oss. Van Hees schrijft boeken over geluk en vertelt over het najagen ervan.

Patrick schreef boeken als ‘De geluksprofessor’, ‘De geluksoma’ en zijn recent verschenen boek ‘Geluk is D.O.M., de drie bouwstenen voor geluk’.

De middag met Patrick van Hees op donderdag 10 november bij Boekhandel Derijks aan de Walstraat 8 in Oss begint om 19.30 uur en is gratis te bezoeken.

  1. Picknickkleedjes gewenst bij tweede editie van Zoutkoorts in Bergs Hoessenbosch

    Pick­nick­kleed­jes gewenst bij tweede editie van Zoutkoorts in Bergs Hoessenbosch

    BERGHEM - Familiefestival Zoutkoorts mocht zich vorig jaar zo'n beetje kronen tot het 'Oerol van het Hoessenbosch'. Bij gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de band Zout vergastten de muzikanten het rijkelijk opgekomen publiek in het Berghemse openluchttheater op een mix van live optredens van bandjes, theater- en dansvoorstellingen en workshops. Er was zelfs een 'delicatessenpleintje' waar de festivalbezoeker kon genieten van 'good food', wijn een bier. ,,Dit bieden we komende zondag, bij de tweede editie, wéér", laten de mannen van Zout weten. ,,Ook besteden we aandacht aan poëzie: met een zeepkistpodium waarop dichters mogen voordragen uit eigen werk."

Oss, Uden e.o.