Volledig scherm
Gouden oogappel oss

Gouden Oogappel voor Paul van Hulten

OSS - Paul van Hulten heeft de Gouden Oogappel van de gemeente Oss gekregen. Van Hulten ontving de onderscheiding voor zijn vrijwilligerswerk voor wijkstichting De Stolp.

De Gouden Oogappel is een onderscheiding van de gemeente Oss voor een vrijwilliger die zich in het bijzonder heeft ingezet voor de gemeenschap. 

Van Hulten is al meer dan tien jaar actief voor De Stolp. Hij wordt daar gezien als een van de aanjagers van veel buurtactiviteiten in het Centrum, Krinkelhoek en Mettegeupel. 

,,Paul levert een enorme bijdrage aan leefbaarheid en onderlinge betrokkenheid in de wijk", zo laat de gemeente Oss weten.

Van Hulten ontving de Gouden Oogappel, een gouden speld in de vorm van een appel met daarin een diamantje, uit handen van wethouder Kees van Geffen. De gemeente Oss reikt ieder jaar de Gouden Oogappel uit aan een vrijwilliger die zich in het bijzonder heeft ingezet voor de gemeenschap.

  1. Handboogclubs in regio merken toenemende populariteit nauwelijks

    Handboogclubs in regio merken toenemende populariteit nauwelijks

    OSS - In 2012 zette Ossenaar Rick van der Ven het handboogschieten door zijn prestaties op de Olympische Spelen in de spotlights (vierde). Vier jaar later deed Sjef van den Berg uit Heeswijk-Dinther hetzelfde door zilver te pakken bij het WK. Landelijk kreeg de sport daardoor een boost - tienduizend Nederlanders schieten inmiddels met pijl en boog en dat aantal groeit nog steeds - , maar gek genoeg in deze regio juist niet. 

Oss, Uden e.o.