Volledig scherm
Het veld van Ulysses

Ivo Mulders nieuwe voorzitter voetbalclub Megen

MEGEN - Ivo Mulders is de nieuwe voorzitter van voetbalvereniging Ulysses. Hij neemt het stokje over van Eelco Oele, die de club uit Megen 5 jaar leidde. Ook hij blijft actief binnen de vereniging. Ook Frans Jozef Simajchl neemt afscheid van het Ulysses-bestuur, waarin hij liefst 28 jaar allerlei taken op zich nam.

Mulders was binnen het bestuur al verantwoordelijk voor de communicatie en blijft dat doen. De club uit Megen is volop in beweging. De jeugd speelt sinds een jaar samen met die van SBV uit Haren (vanaf komend seizoen onder de naam Vita). Een fusie van de seniorenafdelingen op termijn wordt niet uitgesloten.

  1. Geitenhouder in Herpen waar Q-koorts uitbrak pakt omstreden groeiplan toch weer op

    Geitenhouder in Herpen waar Q-koorts uitbrak pakt omstreden groeiplan toch weer op

    HERPEN - Arjan van de Ven doet toch weer een nieuwe poging om het aantal dieren op zijn geitenhouderij in Herpen uit te breiden. Vorig jaar trok hij zijn vergunningaanvraag nog in na ophef in het dorp. Het groeiplan ligt daar zo gevoelig doordat het bedrijf aan de Wooijstraat ruim 10 jaar geleden de bron was van de eerste uitbraak van Q-koorts. De infectieziekte kostte sindsdien zeker 74 mensen het leven.

Oss, Uden e.o.