Volledig scherm
Jan (75) en Marietje van Mun-van Tilburg (75) uit Berghem zijn vijftig jaar getrouwd. © Peter van Huijkelom

Jan en Marietje zoeken voor de vakantie de zon op

BERGHEM - Jan (75) en Marietje van Mun-van Tilburg (75) ontmoetten elkaar op de kermis in Odiliapeel. Jan woonde in Herpen, Marietje in Heesch en dus ging Jan op zijn brommer naar zijn verkering toe. Vrijdag was het echtpaar, dat al sinds de bruiloft in Berghem woont, vijftig jaar getrouwd.

Marietje had meerdere banen en werkte in een naaiatelier, een sigarenfabriek en als hulp in de huishouding. Jan heeft altijd in de bouw gewerkt. Nu ‘hobbyt’ hij bij Padifood, waar hij de tuinen van de fabriek schoon houdt.

Amerika en Indonesië
In de vrije tijd gaat het stel graag fietsen. In de omgeving van Berghem, maar ook elders in Nederland. Voor de vakantie zoeken ze de zon op. Dit jaar gingen ze naar Indonesië en vorig jaar reisden ze naar Amerika.

Het stel heeft drie kinderen, onder wie een tweeling, en zes kleinkinderen. Hun jubileum vieren ze in een gezellig samenzijn met de kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden.

  1. Vermakelijk voetbalduel als benefietwedstrijd voor hospice De Oase

    Vermakelijk voetbalduel als be­ne­fiet­wed­strijd voor hospice De Oase

    OSS - Naar schatting tussen de vier- en vijfhonderd voetballiefhebbers én andere belangstellenden die hospice De Oase in Oss een warm hart toedragen, zagen zaterdagavond op sportpark De Rusheuvel een vermakelijk voetbalduel als benefietwedstrijd tussen de 'Prominenten' en hoofdklasser OSS'20. De (voorlopige) opbrengst die zondag in de loop van de dag bekend gemaakt wordt, is bestemd voor de inrichting, de aankleding van de tuin en communicatiemiddelen voor De Oase.

Oss, Uden e.o.