Volledig scherm
© Paul Luberti / commons.wikimedia.org

Jan Smit opent tiende editie Muze Misse 2016

OSS - Het duurt nog even, maar Jan Smit is de eerste naam van de artiesten die op Muze Misse 2016 staan. De zanger opent - in navolging van andere Volendammers Nick & Simon afgelopen editie - de tiende editie van Muze Misse zondag 3 juli 2016.

Het festival in het Jan Cunenpark trok dit jaar 5000 bezoekers. De hoofdact was toen Kensington. Wie dat volgend jaar wordt, is nog niet bekend, al maalt Penny Klamer wel over één bepaalde Nederlandse band die toegezegd heeft te willen komen. "Maar die muziek is niet voor iedereen weggelegd", vertelde ze eerder aan Brabants Dagblad. Welke band het is, houdt ze nog geheim, omdat nog niet zeker is of het deze naam uiteindelijk gaat worden. Wel is bekend dat Lucas Hamming en Gerson Main optreden tijdens de editie in 2016.

De early bird-tickets gaan op 15 november in de verkoop.

  1. Picknickkleedjes gewenst bij tweede editie van Zoutkoorts in Bergs Hoessenbosch

    Pick­nick­kleed­jes gewenst bij tweede editie van Zoutkoorts in Bergs Hoessenbosch

    BERGHEM - Familiefestival Zoutkoorts mocht zich vorig jaar zo'n beetje kronen tot het 'Oerol van het Hoessenbosch'. Bij gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de band Zout vergastten de muzikanten het rijkelijk opgekomen publiek in het Berghemse openluchttheater op een mix van live optredens van bandjes, theater- en dansvoorstellingen en workshops. Er was zelfs een 'delicatessenpleintje' waar de festivalbezoeker kon genieten van 'good food', wijn een bier. ,,Dit bieden we komende zondag, bij de tweede editie, wéér", laten de mannen van Zout weten. ,,Ook besteden we aandacht aan poëzie: met een zeepkistpodium waarop dichters mogen voordragen uit eigen werk."

Oss, Uden e.o.