Volledig scherm
Jochem Myjer © Stephan Vanfleteren

Jochem Myjer en Theo Maassen bij theater De Lievekamp in Oss

OSS - 's Lands topcabaretiers Theo Maassen en Jochem Myjer staan komend voorjaar op de planken van theater De Lievekamp in Oss. Om de kaartverkoop eerlijk te laten verlopen worden plaatsbewijzen vanaf zondag 27 november verloot.

Jochem Myjer is van woensdag 8 februari tot en met vrijdag 10 februari drie avonden in De Lievekamp te gast met de try-out van zijn nieuwe show Adem in, adem uit. Kaarten zijn voor 22 of 19 euro te koop via de website, inschrijven kan tot en met zondag 27 november.

Theo Maasen staat vrijdag 27 januari in De Lievekamp, met een uitvoering van zijn theaterprogramma Vankwaadtoterger. Kaarten zijn à 28,50 euro te koop via de website van het Osse theater aan de Raadhuislaan 14.

  1. Megense harmonie viert gouden jubileum met muziekweekend

    Megense harmonie viert gouden jubileum met muziekweekend

    MEGEN - Harmonie Per Ardua Ad Astra uit Megen viert haar vijftigjarig bestaan met een muzikaal jubileumweekend. Vrijdagavond combineert de harmonie haar optreden met de bands Out of Stock en Dif'friends, beide eveneens uit Megen. Door die samenwerking ontstaat een promsconcert onder het motto Brass meets Band. Zondag treedt de slagwerkgroep van de harmonie op. Ze krijgen daarbij ondersteuning van diverse slagwerkgroepen uit de omgeving.

Oss, Uden e.o.