Volledig scherm
© Menno Boon

Jongeren gooien opnieuw met vuurwerk in Schadewijk Oss

OSS – Een groep jongeren heeft donderdagavond opnieuw voor overlast gezorgd in de Osse wijk Schadewijk.

De jongeren gooiden met vuurwerk. De groep was al weg op het moment dat de politie ter plaatse was. Wel werden enkele jongeren op de bon geslingerd voor het fietsen zonder verlichting.

Vermoedelijk gaat het om dezelfde jongeren die woensdagavond stennis schopten in de wijk. Toen liep een controle uit de hand en werd een boa geslagen. Burgemeester Buijs laat komende week weten of er een verbod of andere maatregel wordt ingesteld om een eind te maken aan de overlast van hangjongeren in de wijk.

  1. Herpen probeert te genieten van 'karige kermis'

    Herpen probeert te genieten van 'karige kermis'

    HERPEN - Een 'karige kermis': zo typeert William Peters van café-zaal Thekes-uitbater de plek van vertier en vermaak in het dorpscentrum van Herpen. Door omstandigheden kreeg het dorp, waar kermis toch een van de hoogtepunten van het jaar is, niet de door de gemeente Oss toegezegde Autoscooter, Poliep en schiettent. ,,Zelfs de draaimolen kwam niet opdagen. Op het laatst zegden de ondernemers af. De een was ziek, de ander kende problemen met zijn materiaal. Tja, kennelijk is Herpen de dupe van een relletje in de kermiswereld."

Oss, Uden e.o.