Volledig scherm
Ahmed Marcouch bezocht vrijdag diverse Osse wijken en ging in gesprek met de inwoners. © Tom Vos/BD

Kamerlid Ahmed Marcouch spreekt met Osse jeugd

OSS - De jeugd die vrijdagmiddag aan het spelen was bij het Cruijff Court in Oss zag het bekende Kamerlid Ahmed Marcouch (PvdA) daar aanlanden.

Die was in Oss op uitnodiging van de lokale PvdA. ,,Ik ben voor het eerst in Oss. Dit is een mooie plek om te spelen." Hij betreurde het dat er ook minder frisse dingen gebeuren, vooral laat in de avond.

,,Deze plek is niet bedoeld voor overlastplegers of criminelen." Hij ging ook naar de Reigerstraat die in het nieuws was vanwege felle protesten tegen de komst van mannelijke vluchtelingen in een huis. Een praatje met bewoners maakte hij niet, zo uitgestorven was de straat op dat moment. Wel waren 2 wijkagenten aanwezig onder wie Daan ter Mors die Marcouch rondleidden.

  1. Herpen probeert te genieten van 'karige kermis'

    Herpen probeert te genieten van 'karige kermis'

    HERPEN - Een 'karige kermis': zo typeert William Peters van café-zaal Thekes-uitbater de plek van vertier en vermaak in het dorpscentrum van Herpen. Door omstandigheden kreeg het dorp, waar kermis toch een van de hoogtepunten van het jaar is, niet de door de gemeente Oss toegezegde Autoscooter, Poliep en schiettent. ,,Zelfs de draaimolen kwam niet opdagen. Op het laatst zegden de ondernemers af. De een was ziek, de ander kende problemen met zijn materiaal. Tja, kennelijk is Herpen de dupe van een relletje in de kermiswereld."

Oss, Uden e.o.