Volledig scherm
© Thinkstock

Lamers opent afhaalpunt voor brood in Haren

HAREN/OSS - Na Maren-Kessel start bakkerij Lamers nu ook met een afhaalpunt in Haren. Vanaf zaterdag kan er twee keer per week brood en banket worden opgepikt bij Smid Lifestyle.

Online bestellingen kunnen al jaren worden opgehaald bij de vestigingen van Lamers in Oss en Heesch. Begin oktober kwam daar cafetaria De Sleutel in Maren-Kessel bij. Haren is zodoende de vierde plek waar het brood van de bakkersfamilie wordt afgeleverd. Dat gebeurt vanaf nu iedere woensdag en zaterdag.

Pandeigenaar Mark van Schaijik heeft Lamers zelf gevraagd om naar zijn zaak in Haren te komen. Volgens Bart Lamers is het pick-up point in Maren-Kessel een succesvol experiment, met op zaterdagen zo’n vijftien bestellingen. Als het aan hem ligt, worden er binnenkort in meer kerkdorpen rondom Oss afhaalpunten geopend. Locaties heeft hij echter nog niet op het oog.

  1. Herpen probeert te genieten van 'karige kermis'

    Herpen probeert te genieten van 'karige kermis'

    HERPEN - Een 'karige kermis': zo typeert William Peters van café-zaal Thekes-uitbater de plek van vertier en vermaak in het dorpscentrum van Herpen. Door omstandigheden kreeg het dorp, waar kermis toch een van de hoogtepunten van het jaar is, niet de door de gemeente Oss toegezegde Autoscooter, Poliep en schiettent. ,,Zelfs de draaimolen kwam niet opdagen. Op het laatst zegden de ondernemers af. De een was ziek, de ander kende problemen met zijn materiaal. Tja, kennelijk is Herpen de dupe van een relletje in de kermiswereld."

Oss, Uden e.o.