Volledig scherm
De kraamverzorgster © Joop van Rossem

Levende standbeelden zetten kleine straatjes Oss in schijnwerpers

OSS – Bezoekers van het centrum in Oss konden voor de achtste keer genieten van de ‘Living Statues’ afkomstig uit België, Oekraïne, Duitsland en Nederland.

Het thema ‘Statues in de straatjes’ werd gekozen om de kleine straatjes in het Osse centrum in de schijnwerpers te zetten. Nieuw was ook het wedstrijdelement waarbij het publiek kon stemmen op de favorieten. ‘De chagrijnige vent’ kwam als winnaar uit de bus in de categorie professionals. Bij de semi-professionals werd ‘De buizerdman’ winnaar. ‘De pauw’ was de beste bij de amateurs, bij de kinderen kreeg ‘De wasvrouw’ de meeste stemmen.

Volledig scherm
De scout © Joop van Rossem
Volledig scherm
De harlekijn © Joop van Rossem
  1. Vermakelijk voetbalduel als benefietwedstrijd voor hospice De Oase

    Vermakelijk voetbalduel als be­ne­fiet­wed­strijd voor hospice De Oase

    OSS - Naar schatting tussen de vier- en vijfhonderd voetballiefhebbers én andere belangstellenden die hospice De Oase in Oss een warm hart toedragen, zagen zaterdagavond op sportpark De Rusheuvel een vermakelijk voetbalduel als benefietwedstrijd tussen de 'Prominenten' en hoofdklasser OSS'20. De (voorlopige) opbrengst die zondag in de loop van de dag bekend gemaakt wordt, is bestemd voor de inrichting, de aankleding van de tuin en communicatiemiddelen voor De Oase.

Oss, Uden e.o.