Volledig scherm
Paul Scheffer. © Keke Keukelaar

Lezing over grenzen in Oss

OSS – In het kader van de Maand van de Geschiedenis geeft Paul Scheffer donderdag 13 oktober een lezing over grenzen in de bibliotheek in Oss.

De lezing is een initiatief van het Stadsarchief Oss en de bibliotheek. Scheffer is publicist en hoogleraar Europese studies. Tijdens de lezing staat de vraag hoe mensen door de eeuwen heen grenzen maken, veranderen, verleggen, bewaken en oversteken centraal.

De lezing start om 20.00 uur aan de Raadhuislaan 10. Entree bedraagt 5 euro voor leden en 7 euro voor niet-leden. Kaarten zijn te koop via de website.

  1. Vermakelijk voetbalduel als benefietwedstrijd voor hospice De Oase

    Vermakelijk voetbalduel als be­ne­fiet­wed­strijd voor hospice De Oase

    OSS - Naar schatting tussen de vier- en vijfhonderd voetballiefhebbers én andere belangstellenden die hospice De Oase in Oss een warm hart toedragen, zagen zaterdagavond op sportpark De Rusheuvel een vermakelijk voetbalduel als benefietwedstrijd tussen de 'Prominenten' en hoofdklasser OSS'20. De (voorlopige) opbrengst die zondag in de loop van de dag bekend gemaakt wordt, is bestemd voor de inrichting, de aankleding van de tuin en communicatiemiddelen voor De Oase.

Oss, Uden e.o.