Volledig scherm
Lilian Marijnissen, Frank den Brok en Dolf Warris aan tafel bij politiek café Zout in Oss. © Ruud Rogier

Lilian Marijnissen neemt afscheid van gemeenteraad Oss

OSS – Lilian Marijnissen neemt donderdag 20 oktober afscheid van de Osse gemeenteraad. Marijnissen was dertien jaar gemeenteraadslid voor de SP en is nu voorgedragen als kandidaat Kamerlid voor de Tweede Kamerverkiezingen.

Lilian werd dertien jaar geleden met voorkeurstemmen gekozen in de gemeenteraad. Toen was ze zeventien jaar. Ze moest wachten tot haar achttiende verjaardag voor ze daadwerkelijk zitting mocht nemen.

,,Het is een verlies voor de Osse fractie om Lilian te moeten missen, maar we zijn er trots op dat ze nu is voorgedragen als kandidaat Kamerlid”, aldus fractievoorzitter Jan Zoll.

  1. Vermakelijk voetbalduel als benefietwedstrijd voor hospice De Oase

    Vermakelijk voetbalduel als be­ne­fiet­wed­strijd voor hospice De Oase

    OSS - Naar schatting tussen de vier- en vijfhonderd voetballiefhebbers én andere belangstellenden die hospice De Oase in Oss een warm hart toedragen, zagen zaterdagavond op sportpark De Rusheuvel een vermakelijk voetbalduel als benefietwedstrijd tussen de 'Prominenten' en hoofdklasser OSS'20. De (voorlopige) opbrengst die zondag in de loop van de dag bekend gemaakt wordt, is bestemd voor de inrichting, de aankleding van de tuin en communicatiemiddelen voor De Oase.

Oss, Uden e.o.