Volledig scherm
© Thinkstock

Lithoijen weer even 'Rockcity'

LITHOIJEN-De komende twee weekends zitten rockliefhebbers gebeiteld: komende zaterdag tijdens het Eagle Eye Festival, een week later gevolgd door 'Woodstock op 't plein'.

Op het podium aan de Weissestraat staan zaterdag The Rocking Coasters, Back In Five Minutes, De Revuo's en de steeds populairder wordende band Baby Blue.
Het muziekfestijn begint om 16 uur, kaarten kosten aan de kassa tien euro, in de voorverkoop € 7,50.

Camilla Blue
​Een week later betreden het van oorsprong Lithoijense talent Camilla Blue, Creedence Clearwater Revival-coverband The Fortunate Sons en The Woodstock Tribute Band de planken op het Prelaat van de Bergplein in Lithoijen.
Na de openluchtmis van 19 uur is de muzikale aftrap om 20.30 uur met het optreden van Camilla Blue oftewel Joyce Deijnen, zoals Lithoijenaren haar kennen. Entree bedraagt vijf euro, in de voorverkoop € 7,50.

  1. Polderkroeg D'n Dort viert 150 jaar met bier 'uit het fleske'

    Polderkroeg D'n Dort viert 150 jaar met bier 'uit het fleske'

    BERGHEM - Vele honderden cafégasten gaven zaterdagmiddag acte de présence bij de festiviteiten rond het 150-jarig bestaan van café D'n Dort, op de grens van Berghem en Haren. In de grote tent, zowat naast de 'wittering', en in het eendaagse Dort Museum ín deze karakteristieke polderkroeg was er tijd en ruimte voor 'goeie buurt' en weerzien met oude bekenden. En dat alles hoofdzakelijk onder het genot van bier: volgens traditie 'uit het fleske'.

Oss, Uden e.o.