Volledig scherm
© Thinkstock

Lithse fanfare geeft concert in dorpshuis De Hoeve

LITH - De Lithse fanfare sluit het jaar af met een concert in dorpshuis De Hoeve in Lith op zaterdag 26 november.

Vanaf 20.00 uur klinken in De Hoeve allerlei vormen van blaasmuziek. Concertwerken, rock, filmthema’s en popmuziek wisselen elkaar af. Tijdens het jubileumconcert wil de Lithse fanfare laten horen dat blaasmuziek zich in de jaren flink ontwikkeld heeft.

Bij het uitvoeren van de moderne popnummers krijgt de fanfare steun van gitarist Freek Verweegen en zangers Lucia Mulder, Ad van Amstel en Edwin van Mook. Het Jubileumconcert van Fanfare Lith begint om 20.00 uur. De toegangsprijs is 5,00 euro per persoon, inclusief een consumptie. Kaarten zijn te koop via de website van de fanfare.

  1. Megense harmonie viert gouden jubileum met muziekweekend

    Megense harmonie viert gouden jubileum met muziekweekend

    MEGEN - Harmonie Per Ardua Ad Astra uit Megen viert haar vijftigjarig bestaan met een muzikaal jubileumweekend. Vrijdagavond combineert de harmonie haar optreden met de bands Out of Stock en Dif'friends, beide eveneens uit Megen. Door die samenwerking ontstaat een promsconcert onder het motto Brass meets Band. Zondag treedt de slagwerkgroep van de harmonie op. Ze krijgen daarbij ondersteuning van diverse slagwerkgroepen uit de omgeving.

Oss, Uden e.o.