Volledig scherm
Prijswinnares Loes de Ruiter straalt met haar eerste prijs. © De ZomerOndernemer

Loes de Ruiter uit Oss tweede in wedstrijd voor jonge ondernemers

OSS - Loes de Ruiter uit Oss is tweede geworden in de landelijke competitie ZomerOndernemer 2016.

Met haar sieradenwebshop Loesalike.nl kwam ze op 31 augustus uit de bus als beste jonge ondernemer van de regio Oss en Bernheze. In de zomer kregen 22 jongeren begeleiding bij het opzetten van een eigen bedrijfje. Ze kregen workshops over financiering, boekhouding en belasting maar ook creatief denken. Daarnaast bezochten ze verschillende bedrijven in de regio.

De ZomerOndernemer is een initiatief van de stichting The New Entrepreneur. Woensdagavond vond de finale plaats in de Metaal Kathedraal in Utrecht. Brenda Allard uit Vlaardingen won de finale met haar FairGids voor het vergemakkelijken van het kopen van fairtrade kleding. ​

  1. Picknickkleedjes gewenst bij tweede editie van Zoutkoorts in Bergs Hoessenbosch

    Pick­nick­kleed­jes gewenst bij tweede editie van Zoutkoorts in Bergs Hoessenbosch

    BERGHEM - Familiefestival Zoutkoorts mocht zich vorig jaar zo'n beetje kronen tot het 'Oerol van het Hoessenbosch'. Bij gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de band Zout vergastten de muzikanten het rijkelijk opgekomen publiek in het Berghemse openluchttheater op een mix van live optredens van bandjes, theater- en dansvoorstellingen en workshops. Er was zelfs een 'delicatessenpleintje' waar de festivalbezoeker kon genieten van 'good food', wijn een bier. ,,Dit bieden we komende zondag, bij de tweede editie, wéér", laten de mannen van Zout weten. ,,Ook besteden we aandacht aan poëzie: met een zeepkistpodium waarop dichters mogen voordragen uit eigen werk."

Oss, Uden e.o.