Volledig scherm
© René Peters/Twitter

Mailen zonder internet, gemeente Oss daagt inwoners uit

OSS - Een parkeervergunning aanvragen in de gemeente Oss. Het kan zowel per mail als aan de balie. Maar in een klein bericht in weekblad De Sleutel worden inwoners die thuis géén internet hebben en aan de balie langs willen komen, geadviseerd om van tevoren een afspraak te maken. Nota bene per mail of via de website.

Het viel ook wethouder René Peters donderdagavond op. ,,Best apart", laat hij kort maar krachtig weten via Twitter. In het bericht laat De Sleutel netjes weten waar op de website inwoners een afspraak kunnen maken en via welk mailadres ze contact kunnen opnemen. Maar hoe ze dat zonder internet voor elkaar moeten krijgen, blijft een raadsel.

  1. Vermakelijk voetbalduel als benefietwedstrijd voor hospice De Oase

    Vermakelijk voetbalduel als be­ne­fiet­wed­strijd voor hospice De Oase

    OSS - Naar schatting tussen de vier- en vijfhonderd voetballiefhebbers én andere belangstellenden die hospice De Oase in Oss een warm hart toedragen, zagen zaterdagavond op sportpark De Rusheuvel een vermakelijk voetbalduel als benefietwedstrijd tussen de 'Prominenten' en hoofdklasser OSS'20. De (voorlopige) opbrengst die zondag in de loop van de dag bekend gemaakt wordt, is bestemd voor de inrichting, de aankleding van de tuin en communicatiemiddelen voor De Oase.

Oss, Uden e.o.