Volledig scherm
Kunst van Marthy van Casteren.

Marthy van Casteren exposeert in hartje Oss

OSS - In het leegstaande pand in het centrum van Oss waar voorheen de Hypotheker huisde, exposeert Marthy van Casteren twee weekenden haar werk. De schilderijen, geïnspireerd op haar reizen, stelt Marthy vrijdag 2, zaterdag 3, vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 december tentoon.

De collectie van de tijdelijke pop-up galerie omvat 36 schilderijen met acrylverf op doek. Ze zijn vrijdag 2 en zaterdag 3 december tussen 13.00 en 17.00 uur te zien in het pand aan de Burgwal 15, waar eerst de Hypotheker gehuisvest was. Ook het weekend van vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 december is de collectie tussen 13.00 en 17.00 uur gratis te zien.

  1. Herpen probeert te genieten van 'karige kermis'

    Herpen probeert te genieten van 'karige kermis'

    HERPEN - Een 'karige kermis': zo typeert William Peters van café-zaal Thekes-uitbater de plek van vertier en vermaak in het dorpscentrum van Herpen. Door omstandigheden kreeg het dorp, waar kermis toch een van de hoogtepunten van het jaar is, niet de door de gemeente Oss toegezegde Autoscooter, Poliep en schiettent. ,,Zelfs de draaimolen kwam niet opdagen. Op het laatst zegden de ondernemers af. De een was ziek, de ander kende problemen met zijn materiaal. Tja, kennelijk is Herpen de dupe van een relletje in de kermiswereld."

Oss, Uden e.o.