Volledig scherm
© Thinkstock

Martin Jan van Mourik te gast in Demen

DEMEN - Martin Jan van Mourik is op vrijdag 18 november te gast in het ondernemerscafe ‘Kracht van de Polder’ in Demen.

Hij licht een aantal stellingen toe over erfrecht, schenkingsrecht en de voor- en nadelen van de diverse rechtsvormen daarbij. Martin Jan van Mourik is een Nederlands hoogleraar in de rechtsgeleerdheid, oud- notaris en columnist.

Ondernemerscafe ‘Kracht van de Polder’ organiseert vier keer per jaar een avond voor alle ondernemers uit de regio. Iedereen is welkom op deze avond.

De avond start om 20.00 uur in Onder dn Plag aan de Ossstraat 11 te Demen. Aanmelden is niet nodig. De entree is 10,00 euro.

  1. Picknickkleedjes gewenst bij tweede editie van Zoutkoorts in Bergs Hoessenbosch

    Pick­nick­kleed­jes gewenst bij tweede editie van Zoutkoorts in Bergs Hoessenbosch

    BERGHEM - Familiefestival Zoutkoorts mocht zich vorig jaar zo'n beetje kronen tot het 'Oerol van het Hoessenbosch'. Bij gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de band Zout vergastten de muzikanten het rijkelijk opgekomen publiek in het Berghemse openluchttheater op een mix van live optredens van bandjes, theater- en dansvoorstellingen en workshops. Er was zelfs een 'delicatessenpleintje' waar de festivalbezoeker kon genieten van 'good food', wijn een bier. ,,Dit bieden we komende zondag, bij de tweede editie, wéér", laten de mannen van Zout weten. ,,Ook besteden we aandacht aan poëzie: met een zeepkistpodium waarop dichters mogen voordragen uit eigen werk."

Oss, Uden e.o.