Volledig scherm
© Anita Steenbekkers

Meer actie nodig voor breder fietspad ​van Lith naar Oss

LITH - Carola Wilkens uit Lith gaat stug verder met haar actie voor een veiliger fietspad van Lith naar Oss. Ze blijft de provincie bestoken.

Begin augustus lanceerde ze de Facebookpagina 'Gevraagd; Fietspad langs de Kennedybaan in Oss'. Daar kreeg Wilkens bijval van honderden mensen. Ouders van schoolgaande jeugd uit de omliggende dorpen maken zich ernstig zorgen​ over het ​te ​smalle fietspad. Ze ​ zien graag dat de fietspaden breed worden doorgetrokken van de nieuwe rotonde bij Lithoijen​ tot aan Oss en hebben daarom hulp gevraagd bij de provincie.

Die is pas in 2016 van plan de weg met fietspaden onder de loep te nemen. Wilkens houdt de druk op de ketel. ,,Al scheelt het maar een paar maanden, het moet sneller kunnen.''

  1. Vermakelijk voetbalduel als benefietwedstrijd voor hospice De Oase

    Vermakelijk voetbalduel als be­ne­fiet­wed­strijd voor hospice De Oase

    OSS - Naar schatting tussen de vier- en vijfhonderd voetballiefhebbers én andere belangstellenden die hospice De Oase in Oss een warm hart toedragen, zagen zaterdagavond op sportpark De Rusheuvel een vermakelijk voetbalduel als benefietwedstrijd tussen de 'Prominenten' en hoofdklasser OSS'20. De (voorlopige) opbrengst die zondag in de loop van de dag bekend gemaakt wordt, is bestemd voor de inrichting, de aankleding van de tuin en communicatiemiddelen voor De Oase.

Oss, Uden e.o.