Volledig scherm
De Maashorst. © Mari van Rossem

'Meer Maashorst' krijgt langzaamaan gestalte

OSS/UDEN - Van de reeks projecten van ‘Meer Maashorst’ zijn er zeven klaar of bijna klaar. Wettelijke procedures zorgen ervoor dat een aantal projecten nog niet gestart is.

In het voorjaar van 2014 trok de provincie 15,6 miljoen euro uit voor ‘Meer Maashorst - een gezond landschap’. Een omvangrijk project om de Maashorst ‘groter’ te maken.

Resultaat
Op 1 oktober 2017 wordt getoetst of de beloofde resultaten zijn behaald. Pas bij goed resultaat is de subsidie van de provincie ook echt zeker. Als één project niet op tijd klaar is, moet ook de rest van de projecten wachten op subsidie.

  1. Megense harmonie viert gouden jubileum met muziekweekend

    Megense harmonie viert gouden jubileum met muziekweekend

    MEGEN - Harmonie Per Ardua Ad Astra uit Megen viert haar vijftigjarig bestaan met een muzikaal jubileumweekend. Vrijdagavond combineert de harmonie haar optreden met de bands Out of Stock en Dif'friends, beide eveneens uit Megen. Door die samenwerking ontstaat een promsconcert onder het motto Brass meets Band. Zondag treedt de slagwerkgroep van de harmonie op. Ze krijgen daarbij ondersteuning van diverse slagwerkgroepen uit de omgeving.

Oss, Uden e.o.