Volledig scherm
De rechtbank in Den Bosch. © Kees Backx/BD

Meer onderzoek naar zware mishandeling Eikenboomgaard in Oss

DEN BOSCH – De rechter heeft woensdag opdracht gegeven het slachtoffer en enkele getuigen te horen in de zaak rondom een zware mishandeling op de Eikenboomgaard in Oss.

Een 34-jarige Ossenaar zou op 5 mei 2016 een 30-jarige plaatsgenoot zo mishandeld hebben, dat die met ernstige verwondingen in het ziekenhuis belandde. Volgens de advocaat van de verdachte had hij hooguit één klap uitgedeeld. Ze wil het slachtoffer daarom laten verhoren over de gebeurtenissen van die dag.

Het OM verzette zich tegen een verhoor van het slachtoffer. De man is nog steeds niet volledig hersteld. Toch gaf de rechter opdracht tot een verhoor van de man bij de rechter-commissaris. Ook een aantal andere getuigen moet daar een nieuwe verklaring afleggen.

Het is nog niet bekend wanneer de zaak tegen de Ossenaar wordt voortgezet.

  1. Vermakelijk voetbalduel als benefietwedstrijd voor hospice De Oase

    Vermakelijk voetbalduel als be­ne­fiet­wed­strijd voor hospice De Oase

    OSS - Naar schatting tussen de vier- en vijfhonderd voetballiefhebbers én andere belangstellenden die hospice De Oase in Oss een warm hart toedragen, zagen zaterdagavond op sportpark De Rusheuvel een vermakelijk voetbalduel als benefietwedstrijd tussen de 'Prominenten' en hoofdklasser OSS'20. De (voorlopige) opbrengst die zondag in de loop van de dag bekend gemaakt wordt, is bestemd voor de inrichting, de aankleding van de tuin en communicatiemiddelen voor De Oase.

Oss, Uden e.o.