Volledig scherm
© Thinkstock

Met de Osse Maaskant wandelen in Oss en omgeving

OSS – Wandelvereniging de Osse Maaskant houdt op zondag 8 januari en op zondag 29 januari wandelingen in Oss en omgeving én door Maaskant.

De wandelingen lopen door bebouwd, ongebouwd, natuur, en bosgebied. De eerste wandeling vindt plaats op zondag 8 januari, waarbij het startpunt De Kriekeput aan de Schaijkseweg 3A in Herpen is. De tweede wandeling, op zondag 29 januari, begint bij Hotel de Naaldhof aan de Docfalaan 22 in Oss.

De wandelingen zijn voor iedereen. Aanmelden kan via de mail.

  1. Picknickkleedjes gewenst bij tweede editie van Zoutkoorts in Bergs Hoessenbosch

    Pick­nick­kleed­jes gewenst bij tweede editie van Zoutkoorts in Bergs Hoessenbosch

    BERGHEM - Familiefestival Zoutkoorts mocht zich vorig jaar zo'n beetje kronen tot het 'Oerol van het Hoessenbosch'. Bij gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de band Zout vergastten de muzikanten het rijkelijk opgekomen publiek in het Berghemse openluchttheater op een mix van live optredens van bandjes, theater- en dansvoorstellingen en workshops. Er was zelfs een 'delicatessenpleintje' waar de festivalbezoeker kon genieten van 'good food', wijn een bier. ,,Dit bieden we komende zondag, bij de tweede editie, wéér", laten de mannen van Zout weten. ,,Ook besteden we aandacht aan poëzie: met een zeepkistpodium waarop dichters mogen voordragen uit eigen werk."

Oss, Uden e.o.