Volledig scherm
Vlnr. Stephanie, Sebastien, Annemarie (moeder), Vincent, Frederique en Piet (vader) Janssen. © Van Assendelft

Moeder Vincent Janssen: 'Ons leven in Oss verandert niet'

Voetballer Vincent Janssen (22) heeft AZ verruild voor Tottenham Hotspur. Zijn leven mag dan op zijn kop staan, bij zijn ouders in Oss verandert er niet veel.

,,Ik zou niet weten wat", zegt moeder Annemarie Janssen-Verstappen, zelf oud-topzwemster. ,,We moeten gewoon ons werk doen. Het reizen naar wedstrijden van Vincent zal iets langer duren, dat wel. Maar zover is Londen nou ook weer niet.”

Vet contract
Janssen werd dinsdag wereldnieuws toen hij een vet contract tekende bij de Spurs, een topclub in Londen. Moeder Annemarie was erbij. De transfer levert AZ ruim 20 miljoen euro op. „Toen het over 10 miljoen ging, had ik al zoiets van: wat is dit?” zegt ze. „Uiteindelijk hebben ze het dubbele betaald. ‘Waar gaat dit over?’, denk je dan.”

Een compliment dat moeders graag krijgen was er dinsdag ook voor Annemarie. „De man die hem begeleid had tijdens de medische keuring zei dat Vincent zo’n leuke, aardige, geïnteresseerde jongen was. Toch leuk om te horen.”

  1. Picknickkleedjes gewenst bij tweede editie van Zoutkoorts in Bergs Hoessenbosch

    Pick­nick­kleed­jes gewenst bij tweede editie van Zoutkoorts in Bergs Hoessenbosch

    BERGHEM - Familiefestival Zoutkoorts mocht zich vorig jaar zo'n beetje kronen tot het 'Oerol van het Hoessenbosch'. Bij gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de band Zout vergastten de muzikanten het rijkelijk opgekomen publiek in het Berghemse openluchttheater op een mix van live optredens van bandjes, theater- en dansvoorstellingen en workshops. Er was zelfs een 'delicatessenpleintje' waar de festivalbezoeker kon genieten van 'good food', wijn een bier. ,,Dit bieden we komende zondag, bij de tweede editie, wéér", laten de mannen van Zout weten. ,,Ook besteden we aandacht aan poëzie: met een zeepkistpodium waarop dichters mogen voordragen uit eigen werk."

Oss, Uden e.o.