Volledig scherm
© Thinkstock

Mountainbiketocht door natuurgebied bij Herpen

HERPEN - De jaarlijkse mountainbiketocht van TWC Coppi uit Herpen wordt op zondag 23 oktober verreden.

Er wordt voornamelijk gefietst door natuurgebieden Herperduin en De Maashorst over afstanden van 27, 37, 47 en 57 kilometer.

Op een pauzeplaats worden deelnemers onder meer voorzien van thee en soep, en is er een fietsenmaker om eventuele materiële schade te herstellen.

Deelnemers kunnen zich op de dag van de race inschrijven tussen 8.30 uur en 10.00 uur bij Café Thekes aan het Alard van Herpenplein 9 in Herpen. Deelname aan de race kost 4 euro. Leden van de NTFU betalen 1 euro. Kijk voor meer informatie op de website. www.twccoppi.nl

  1. Vermakelijk voetbalduel als benefietwedstrijd voor hospice De Oase

    Vermakelijk voetbalduel als be­ne­fiet­wed­strijd voor hospice De Oase

    OSS - Naar schatting tussen de vier- en vijfhonderd voetballiefhebbers én andere belangstellenden die hospice De Oase in Oss een warm hart toedragen, zagen zaterdagavond op sportpark De Rusheuvel een vermakelijk voetbalduel als benefietwedstrijd tussen de 'Prominenten' en hoofdklasser OSS'20. De (voorlopige) opbrengst die zondag in de loop van de dag bekend gemaakt wordt, is bestemd voor de inrichting, de aankleding van de tuin en communicatiemiddelen voor De Oase.

Oss, Uden e.o.