Volledig scherm
Beeld van de verbouwing van Jan Cunen aan de Molenstraat in Oss. © Paul Driessen

Museum Jan Cunen stelt feest uit in Oss

OSS - De verbouwing van Museum Jan Cunen liep zoveel vertraging op dat de officiële heropening wordt uitgesteld. Het bestuur verschuift dat feest van februari naar september 2017. Het museum blijft wel gewoon open voor tentoonstellingen en rond mei openen het nieuwe horeca- en winkelgedeelte.

Dat verwacht Margo Elemans, die ook na dit jaar mag blijven als zakelijk directeur van het museum. Zij volgde in juni de binnen een jaar vertrokken Nurnaz Deniz op. Elemans vormt de directie samen met artistiek leider Karin van Lieverloo.

Asbest
De interne verbouwing is eerder dit jaar afgerond, aan de buitenkant van het museum wordt nog flink geklust. Daarbij werd meerdere keren asbest gevonden en daardoor lag het werk regelmatig stil.

  1. Megense harmonie viert gouden jubileum met muziekweekend

    Megense harmonie viert gouden jubileum met muziekweekend

    MEGEN - Harmonie Per Ardua Ad Astra uit Megen viert haar vijftigjarig bestaan met een muzikaal jubileumweekend. Vrijdagavond combineert de harmonie haar optreden met de bands Out of Stock en Dif'friends, beide eveneens uit Megen. Door die samenwerking ontstaat een promsconcert onder het motto Brass meets Band. Zondag treedt de slagwerkgroep van de harmonie op. Ze krijgen daarbij ondersteuning van diverse slagwerkgroepen uit de omgeving.

Oss, Uden e.o.