Volledig scherm

Neva-ensemble met kerstconcert in Haren

HAREN - Het Neva-ensemble, bestaande uit vijf zangers en een pianiste, geeft een kerstconcert in het klooster Bethlehem in Haren op maandag 26 december.

Het ensemble levert een muzikale belevenis met voor de pauze Slavisch-Byzantijnse kerkmuziek en beroemde Kerstliederen en na de pauze Russische volksmuziek. Het concert wordt afgesloten met aria’s, duetten, romances en trio’s van beroemde (Russische) componisten.

Het kerstconcert van het ensemble op maandag 26 december in Klooster Bethlehem in Oss aan het Kerkplein 4 in Haren begint om 15.00 uur. Het concert is gratis, geïnteresseerden moeten zich wel aanmelden, dat kan via de website.

  1. Vermakelijk voetbalduel als benefietwedstrijd voor hospice De Oase

    Vermakelijk voetbalduel als be­ne­fiet­wed­strijd voor hospice De Oase

    OSS - Naar schatting tussen de vier- en vijfhonderd voetballiefhebbers én andere belangstellenden die hospice De Oase in Oss een warm hart toedragen, zagen zaterdagavond op sportpark De Rusheuvel een vermakelijk voetbalduel als benefietwedstrijd tussen de 'Prominenten' en hoofdklasser OSS'20. De (voorlopige) opbrengst die zondag in de loop van de dag bekend gemaakt wordt, is bestemd voor de inrichting, de aankleding van de tuin en communicatiemiddelen voor De Oase.

Oss, Uden e.o.