Volledig scherm
© Thinkstock

Nicolaasschool Oss trekt weer in bij buren

OSS - De Nicolaasschool maakt ook komend schooljaar gebruik van lokalen in de voormalige St. Jan Mavo, de buurman die aan de Koornstraat in Oss zit.

De basisschool ging in 5 jaar tijd van 274 naar 420 leerlingen en groeit uit zijn jas in het eigen pand. Nieuw- of verbouw laat zeker nog jaren op zich wachten en in de tussentijd mag de school gebruik maken van lokalen bij de buren. Een paar groepen 8 maken daar gebruik van. "En die vinden dat nog leuk ook", zegt directeur Huub Hamers. "We zien het als een overgangsjaar tussen basis- en voortgezet onderwijs.”

Het huidige schooljaar huurde de Nicolaasschool 1 lokaal in de mavo Sint Jan.

  1. Vermakelijk voetbalduel als benefietwedstrijd voor hospice De Oase

    Vermakelijk voetbalduel als be­ne­fiet­wed­strijd voor hospice De Oase

    OSS - Naar schatting tussen de vier- en vijfhonderd voetballiefhebbers én andere belangstellenden die hospice De Oase in Oss een warm hart toedragen, zagen zaterdagavond op sportpark De Rusheuvel een vermakelijk voetbalduel als benefietwedstrijd tussen de 'Prominenten' en hoofdklasser OSS'20. De (voorlopige) opbrengst die zondag in de loop van de dag bekend gemaakt wordt, is bestemd voor de inrichting, de aankleding van de tuin en communicatiemiddelen voor De Oase.

Oss, Uden e.o.