Volledig scherm
G-sporters trainen voor de Special Olympics op de Osse skibaan. © Ruud Rogier

Nieuwe eigenaar aan roer skibaan Oss

OSS - Skibaan Alpine World in Oss heeft bij de start van het nieuwe skiseizoen een nieuwe eigenaar. Jacques van der Pas (42) heeft de skibaan overgenomen van de familie Heijmans, die de baan in 1986 op de voormalige vuilstort van Oss aanlegde.

Van der Pas heeft van jongs af aan op de lange latten gestaan op de Osse piste en gaf er in het verleden ook les. Hij is voornemens om meer activiteiten op de Osse skibaan te krijgen. ,,De basis is goed, maar als ondernemer wil je natuurlijk altijd verbeteren. Ik heb er extreem veel zin in om dit aan te pakken."

  1. Vermakelijk voetbalduel als benefietwedstrijd voor hospice De Oase

    Vermakelijk voetbalduel als be­ne­fiet­wed­strijd voor hospice De Oase

    OSS - Naar schatting tussen de vier- en vijfhonderd voetballiefhebbers én andere belangstellenden die hospice De Oase in Oss een warm hart toedragen, zagen zaterdagavond op sportpark De Rusheuvel een vermakelijk voetbalduel als benefietwedstrijd tussen de 'Prominenten' en hoofdklasser OSS'20. De (voorlopige) opbrengst die zondag in de loop van de dag bekend gemaakt wordt, is bestemd voor de inrichting, de aankleding van de tuin en communicatiemiddelen voor De Oase.

Oss, Uden e.o.