Volledig scherm
© Ruud Rogier

Nieuwe kans Oss voor Glowing Lines; deel Weg van de Toekomst tijdelijk dicht

OSS - De Weg van de Toekomst (N329) in Oss is van vrijdag 21.00 uur tot zaterdag 6.00 uur gedeeltelijk afgesloten. Heijmans gaat werken aan een nieuwe versie van de Glowing Lines. 

De rijbaan van Paalgraven tot aan de meubelboulevard is de N329 dicht. Vanaf de meubelboulevard naar Megen is de weg open. De andere kant op is de rijbaan niet afgesloten.

Begin april had Oss een wereldprimeur: de Weg van de Toekomst werd uitgerust met markering die overdag licht absorbeert en dat in het donker weer afgeeft. Al snel bleken de Glowing Lines van kunstenaar Daan Roosegaarde niet te werken; de strepen konden niet tegen water. De laatste testen met de nieuwe Glowing Lines zijn naar verwachting dinsdag 7 oktober.

Zie ook het online-dossier over De Weg van de Toekomst: bd.nl/wegvandetoekomst.

  1. Vermakelijk voetbalduel als benefietwedstrijd voor hospice De Oase

    Vermakelijk voetbalduel als be­ne­fiet­wed­strijd voor hospice De Oase

    OSS - Naar schatting tussen de vier- en vijfhonderd voetballiefhebbers én andere belangstellenden die hospice De Oase in Oss een warm hart toedragen, zagen zaterdagavond op sportpark De Rusheuvel een vermakelijk voetbalduel als benefietwedstrijd tussen de 'Prominenten' en hoofdklasser OSS'20. De (voorlopige) opbrengst die zondag in de loop van de dag bekend gemaakt wordt, is bestemd voor de inrichting, de aankleding van de tuin en communicatiemiddelen voor De Oase.

Oss, Uden e.o.