Volledig scherm
© Thinkstock

Nieuwe kapiteins op horeca-schip in Oss

OSS - Ziggy Duijns en Jop Roeland zijn de nieuwe voorzitters van de Koninklijke Horeca Nederland afdeling Oss. Zij volgen samen Mariëtte Radstake op, die na zes jaar afscheid neemt als voorzitter. Leden van de afdeling kozen hun nieuwe leiders maandagavond tijdens een algemene vergadering bij BMP Catering Elzenburg in Oss.

Duijns is bekend van snackbar De Carrousel, Roeland van Bierbrouwerij Oijen en het Zandsculpturenfestival. Een van hun grootste uitdagingen voor de komende jaren is verbinding zoeken tussen horeca en retail. Dat sluit naadloos aan op ontwikkelingen in het centrum, waar winkeliers en horeca-ondernemers de handen ineen slaan voor een project dat UIThuis heet.

Verbeterde samenwerking
Radstake heeft haar maximale periode erop zitten. De vertegenwoordiger van de Lievekamp is trots op wat ze bereikt heeft. Ze ziet de verbeterde samenwerking tussen gemeenschapshuis Acropolis en de horeca in Megen als een van haar belangrijkste verdiensten. Ook de politieke avonden in De Nieuwe Wereld rond verkiezingstijd blijven haar voor altijd bij.

Ook penningmeester Maaike van Rosmalen nam maandagavond afscheid. Zij wordt opgevolgd door kroegbaas Boet van Dijk uit Geffen.

De ledenvergadering werd voor het tweede jaar opgevrolijkt met een tapwedstrijd. Ramon de Vries van LaColline verdedigde daar zijn titel.

  1. Vermakelijk voetbalduel als benefietwedstrijd voor hospice De Oase

    Vermakelijk voetbalduel als be­ne­fiet­wed­strijd voor hospice De Oase

    OSS - Naar schatting tussen de vier- en vijfhonderd voetballiefhebbers én andere belangstellenden die hospice De Oase in Oss een warm hart toedragen, zagen zaterdagavond op sportpark De Rusheuvel een vermakelijk voetbalduel als benefietwedstrijd tussen de 'Prominenten' en hoofdklasser OSS'20. De (voorlopige) opbrengst die zondag in de loop van de dag bekend gemaakt wordt, is bestemd voor de inrichting, de aankleding van de tuin en communicatiemiddelen voor De Oase.

Oss, Uden e.o.