Volledig scherm
© Thinkstock

OM wil drugsdealer uit Ravenstein onder toezicht reclassering plaatsen

DEN BOSCH - Een 28-jarige man uit Ravenstein heeft, volgens het Openbaar Ministerie, tussen juli 2013 en juli 2014 gedeald in cocaïne en wiet. De officier van justitie eiste maandagmorgen bij de rechtbank in Den Bosch een gevangenisstraf van 7 maanden, waarvan 6 maanden voorwaardelijk.

De verdachte beweerde zelf dat hij pas een maand voor zijn arrestatie, op 4 juli 2014, was begonnen met het verkopen van harddrugs aan één klant uit Herpen.

De verdachte zou bovendien onder toezicht moeten komen te staan van de reclassering. De Ravensteiner is zelf al jarenlang verslaafd aan drugs. Bij zijn arrestatie vonden agenten ook een stroomstootwapen. De verdachte vertelde dat hij dit wapen bezat 'omdat hij zichzelf moest beveiligen'. Hij zou in zijn huis eenmaal zijn overvallen.

  1. Herpen probeert te genieten van 'karige kermis'

    Herpen probeert te genieten van 'karige kermis'

    HERPEN - Een 'karige kermis': zo typeert William Peters van café-zaal Thekes-uitbater de plek van vertier en vermaak in het dorpscentrum van Herpen. Door omstandigheden kreeg het dorp, waar kermis toch een van de hoogtepunten van het jaar is, niet de door de gemeente Oss toegezegde Autoscooter, Poliep en schiettent. ,,Zelfs de draaimolen kwam niet opdagen. Op het laatst zegden de ondernemers af. De een was ziek, de ander kende problemen met zijn materiaal. Tja, kennelijk is Herpen de dupe van een relletje in de kermiswereld."

Oss, Uden e.o.